Voetbalstraat 22, 2110 Wijnegem Santvoortbeeklaan 23B, 2100 Deurne

Verhuisfirma in Antwerpen:
SC Network Moving

SC Network Moving als jouw verhuisbedrijf in groot-Antwerpen

Een grote levering of verhuis in het vooruitzicht? Veel mensen zien het niet zitten om alle taken die gepaard gaan met een verhuis zelf uit te voeren.
SC Network Moving neemt je alle zorgen uit handen. Als verhuisfirma bieden we onze verhuisservice aan voor zowel particulieren als bedrijven. SC Network Moving is gevestigd in Wijnegem en bestaat al sinds 2019.

De voordelen van het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf

Veel mensen denken dat beroep doen op een verhuisfirma veel geld kost, het tegendeel is nochtans waar. Je bespaart geld door het uitbesteden van het werk. En de bezinekost hoef je ook niet voor jouw rekening te nemen.

Wanneer je zelf verhuist, moet je bijna altijd beroep doen op familie, vrienden of collega’s. Zo gaan er jammer genoeg bezittingen stuk of raakt er iemand in het ergste geval gewond. Een professionele verhuisfirma als SC Network Moving is opgeleid om je bezittingen op een veilige manier in te pakken en te verhuizen.

Verhuizingen kunnen dagen duren, zeker wanneer de vertrekplaats en bestemming ver uit elkaar liggen. Door een professionele verhuisfirma in te huren, zal je kostbare tijd besparen. Bovendien hoef je zelf geen of minder verlof op te nemen.

Een verhuislift huren

Wil je vlot en betaalbaar een verhuiswagen huren om je verhuizing vlekkeloos te laten verlopen? Dan ben je bij SC Network Moving aan het juiste adres. Met onze praktische verhuiswagens vervoer jij jouw spullen vlot naar een nieuw adres. Een verhuiswagen huren was nog nooit zo simpel. Onze verhuiswagens kan je huren met of zonder verhuizers.

Een verhuiswagen huren

Ga je verhuizen naar een appartement of een woning met verdieping?
SC Network Moving biedt je hulp bij het veilig verhuizen van je bezittingen. Onze verhuislift gaat tot 34 meter hoog en kan worden ingezet voor verhuizingen t.e.m. de 11de verdieping. De prijs van de ladderlift hangt af van de verdieping van je woning en hoeveel tijd de verhuizing in beslag neemt.

Tarieven verhuizen

Verhuispakket 3 uur

SC Network Moving neemt alle zorgen uit handen. We verhuizen al je bezittingen op een veilige en professionele manier. Zo bespaar je tijd en kosten. Ons verhuispakket bevat 1 verhuiswagen, 1 verhuislift t.e.m. de 5e verdieping en 2 professionele verhuizers die je bijstaan.

€ 350
incl. BTW

Dit pakket bevat:

 • 1 verhuiswagen
 • 1 verhuislift t.e.m. de 5e verdieping
 • 2 verhuizers

Prijs verhuiswagen

incl. 1 chauffeur/verhuizer € 60/uur
+ 30 minuten € 25/halfuur
Vraag offerte

Prijs verhuislift

1ste – 5de verdieping € 60/uur
6de – 11de verdieping + € 10/verdieping
Extra tijd € 30/halfuur
Vraag offerte

Prijs verhuizers

1 verhuizer € 30/uur
+ 30 minuten € 25/halfuur
Vraag offerte

  Heb je nog vragen?
  Contacteer ons vrijblijvend!

  Stuur ons een bericht via het formulier of bel ons op 0465 31 21 21.  × Hoe kan ik u helpen?